Pallasz Athéné Egyetem - Pedagógusképző Kar

Facebook

Neptun

Gyengénlátó Változat

Felnőttképzés a Pallasz Athéné Egyetemen

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

Tisztelt Látogató!

 

A Pallasz Athéné Egyetem felnőttképzési kínálata kibővült, így ismételten fel szeretném hívni a figyelmét a Széchenyi 2020 program keretében megjelent munkahelyi képzéseket támogató pályázati lehetőségekre (GINOP-6.1.6-17, VEKOP-8.5.3-17, GINOP-6.1.5-16, VEKOP-8.5.2-17). Ezen pályázatok lehetőséget biztosítanak olyan, a munkaadók elvárásainak megfelelő képzések megvalósítására, melyek a munkavállalók foglalkoztathatóságának javítását, munkahelyi készségeik és kompetenciáik fejlesztését célozzák.

 

A Pallasz Athéné Egyetem kibővült felnőttképzési tevékenységének bemutatása (felnőttképzési engedély száma: E-001489/2016)

 

Képzési palettánk széleskörű.

 

Az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakképzéseken és azok részképzésein túl, lehetőség van Ipar 4.0 digitális fejlesztéshez kapcsolódó CAD-CAM informatikus, gazdasági Informatikus, szoftverfejlesztő és ECDL informatikai tanfolyamok lebonyolítására.

 

A vállalkozások, vállaltok sikeres működéséhez elengedhetetlen (közép)vezetői kompetenciák, egyéni hatékonyság fejlesztésére vezetői készségfejlesztő tréningeket tudunk biztosítani. Termelés és működés hatékonyságának fejlesztéshez LEAN és minőségmenedzsmet képzéseket biztosítunk.

 

A kapacitás növelésének elősegítésére a munkavállalók beilleszkedését és munkahelyi tevékenységét javító, a fluktuációt csökkentő személyiség és képességfejlesztő képzéssel rendelkezünk. 

 

Kombinált angol, német, francia és olasz nyelvi képzéseket a nyelvvizsga központunkban történő nyelvvizsgáztatással együtt vállaljuk.

 

A képzésen túl, igény szerint felnőttképzési szolgáltatásokat is nyújtunk, úgymint előzetes tudásszint felmérés, kompetenciafejlesztés, készségfejlesztés, tanácsadás.  Komplex képzéseink akkreditált programok, de rugalmasan alakíthatóak, előtérbe helyezve a cégspecifikus ismeretek átadását. A megvalósítás során lehetőséget biztosítunk rugalmas időbeosztásra, egyedi megállapodás alapján munkahelyen történő, kihelyezett képzésre.

 

Minőségpolitikánk:

Célunk és egyben saját magunk által támasztott elvárás, hogy a képzési igényeket a piacon elérhető legjobb minőségben elégítsük ki, és hogy a szakmai ismereteken túl olyan korszerű tudást nyújtsunk a képzésekben résztvevőknek, amelyek mind a munkavállalók, mind a munkaadók elvárásainak maximálisan megfelelnek.

 

Infrastruktúra, technikai háttér:

A képzés folyamán a legkorszerűbb eszközöket, gépeket, tárgyi feltételeket biztososítjuk. Az Egyetem karain, tanműhelyeiben, laborjaiban és tangazdaságában igény szerint rendelkezésre állnak a szükséges tárgyi eszközök, amelyek megfelelnek a legmodernebb követelményeknek. Több napos képzés esetén kollégiumi elhelyezést is tudunk biztosítani.  

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk szíves visszajelzését egy személyes egyeztetés érdekében, a következő elérhetőségek egyikén:

 

Kapcsolattartó:

Keszthelyi József

felnőttképzési referens

telefon: 06-76-516 308

e-mail:keszthelyi.jozsef@uni-pae.hu

 

 

 

A jövőbeli együttműködésben bízva, tisztelettel:

 

 

   Brindza Attila

Oktatási igazgató