Pallasz Athéné Egyetem - Pedagógusképző Kar

Facebook

Neptun

Gyengénlátó Változat

Erasmus+ Stratégiai Partnerség nemzetközi egyetemi projekt

PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail

erasmus konferencia
Megkezdődött az Erasmus+ Stratégiai Partnerség keretében az Európai Bizottságnál támogatást nyert  új nemzetközi egyetemi projekt megvalósítása.  A projekt az „Advance Use of Learning Technology in Higher Education” címet viseli és a tanulási technológiák magas szintű alkalmazását tűzte ki célul a Pallasz Athéné Egyetem Pedagógusképző Kara oktatóinak körében.
A pályázati munkát a Ludwigsburgi Pedagógiai Egyetem két oktatója vezeti, a menagement hazai tagjai Lipócziné Dr. Csabai Sarolta és Dr. Szabó Ildikó. 

 

A mellékelt felvétel a Ludwigsburgi Pedagógiai Egyetemen készült a 6 ország részvételével megvalósuló pályázat képviselőinek nyitó értekezlete alkalmából.   A képen balról jobbra egy ludwigsburgi egyetemista mellett Elisabetta (Firenze), Birgit és Annika, a koordinátorok (Ludwigsburgi Pedagógiai Egyetem), Ildikó és Sarolta (Pallasz Athéné Egyetem), mögöttük Francesco Paco (Madridi Egyetem) és Andrea (Firenze), Marcus (Hollandia, Nyitott Egyetem, Herleen), Vitor, Isabell és Jago (Bragancai Főiskola), valamint Pilar (Madridi Egyetem) láthatók.